Tarieven

Onze tarieven

U kunt ons bellen, whatsappen, mailen en facebooken indien u vragen heeft of wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Bij vragen per mail, whatsapp of facebook zullen we zo snel als mogelijk reageren. Vervolgens bekijken we op basis van een quickscan of een kennismakingsgesprek zinvol is.

Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek bekijken we of we u verder kunnen helpen en wat de aard van de werkzaamheden zullen zijn. Vervolgens zal een inschatting gemaakt worden van de uren die nodig zijn voor het verdere verloop van de zaak. Voordat we definitief beginnen aan de werkzaamheden zal een voorschotnota worden opgesteld. Dit is een voorschot op de uit te voeren werkzaamheden. Afhankelijk van de duur van de zaak zal de hoogte hiervan verschillen. Tussentijdse declaraties zijn ook mogelijk bij grotere zaken. Mocht na afloop blijken dat er te veel vooruit is betaald, dan krijgt u dat uiteraard terug.

Veelal worden de voorschotten via de webwinkel betaald, dit is een makkelijke manier om veilig uw betalingen te verrichten. Mocht er na de afronding van uw zaak nog een bedrag over blijven, dan krijgt u die uiteraard netjes terug.

Voor alle diensten hanteren wij een tarief van 78,51euro (excl. BTW) per uur. Reiskosten worden vooraf kenbaar gemaakt en zijn 0.19 cent (excl. BTW) per km. De reisuren zijn normaal gesproken 50% van het normale tarief, maar wordt altijd besproken.

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.