Wij spreken de taal van de fokkers

doorRob

Wij spreken de taal van de fokkers

Vele advocaten en rechtsbijstandverzekeraars zijn prima op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent het fokken van dieren, daar is geen twijfel over. Echter is praktische kennis vaak een probleem. Het vakjargon van een advocaat of jurist is toch anders dan die van een fokker. Niemand spreekt de taal van de fokker en dat kan soms tot verwarring leiden.

Wij weten uit ervaring waar u tegen aan kunt lopen als fokker. Tevens zijn we goed op de hoogte van (erfelijke) aandoeningen en daarnaast zijn we ook gewoon dierenliefhebbers. Omdat we ook al jaren rondlopen in de hondensport weten we wat er speelt. Tevens hebben we 4 katten, dus ook de kattenwereld is ons niet onbekend. Twee compleet verschillende werelden, met juridisch eenzelfde speelveld.

Kortom bij ons zit u goed als u een juridische kwestie heeft.

Over de auteur

Rob administrator

1 reactie tot nu toe

http://bet-promokod.ruGeplaatst op12:25 pm - feb 15, 2023

1xBet является очень известных на рынке. https://bet-promokod.ru/ Большой выбор событий из мира спорта и киберспорта, десятки открытых линий, высочайшие коэффициенты. Также, БК имеет обширный функционал и одна из немногих дает возможность совершать ставки по уникальным промокодам. Используя их, вы можете получить настоящие деньги, не внося абсолютно никаких средств. Это реально! Узнать последний промокод вы можете прямо сейчас, однако использовать его необходимо в соответствии с правилами и инструкциями, которые приведены ниже.

Geef een reactie